masalnes Kızlar elbiselerim var çok hepsini bir defa tek kullandım yeni hiç Bir yerinde deforme yırtık yok temiz hepsi evde durmasını istemiyorum çünkü daha kullanmıcam alan olursa kesin olarak yazın ona göre anlaşalım ekstra hamile pantolonu var hiç kullanamadım onu aldığım gibi duruyor onuda isteyen olurs averebilirirm Siyah pullu elbisem 1500 - 1400 yaparım Kırmızı olan - 1000 tl Siyah beyaz çizgili olan 650 Kahverengi olanıda 600 Düz beyaz belden korseli olan da 1100 Hamile pantolonu isteyen olursada 500 görselini atarım
masalnes forumgurmesi hepsi bir defa tek kullanıldı hiç bir yerinde yırtık eskime deforme yok ikinci el olsa kaç kere giyilmiş eskitilmiş olur canım
masalnes forumgurmesi forumgurmesi ve açıklamada belirtmişim hepsini bir defa kullandım diye sadece başlıkta sıfır yazıyor yani ona mı takıldınız 😂🤷🏻♀️
masalnes forumgurmesi bu @oylesinebiri__ kiö bilmiyorum sürekli gelip kötü yorum yapanları beğenip gidiyor heralde garezi var bana tanımıyorum ama çekemiyor galiba 😂😂
lisansli_Mom49 masalnes muhakkak öyle altın bile alırken pahaliya alıyoruz satar gram da bi eksilme olmadığı halde daha ucuza satıyoruz. Bu da elbise yani giymişsiniz ve ister istemez ter ve vs yıkanmadan giyilmez yoksa almak isteyen olur inşallah
forumgurmesi masalnes e takılırım tabiki başlık ve gönderi uyumlu olmalı değil mi, sıfır abiye diye girdim mesela ikinci el olsa girmezdim. Her şeyi de kötü yorum olarak adlandırıp her şeyden mağduriyet yaratmayın ya. Kimse de burnundan kıl aldırmıyor.😅
oylesinebiri__ masalnes ben mi beğendim inanın hiç farkında değilim kızz 🤣 başka posta arkadaşın yorumunu beğendim burayı beğenmişim 🤣 niye size garezim olsun durduk yere tanımam etmem