annelikyolculugumm Selam anneler 🌿 aynı modelin quero yummy diye de satışı var kullanan var mı? Ya da farklı mama sandalyesi tavsiyeniz var mı? Şimdiden teşekkürler 🌸
gamzemissss annelikyolculugumm ben bayb plus mama mia serisini kullanıyorum bende arkadasımdan görmüştüm özellikleri marka olanlarla aynı ,uygun fiyatlı fonksiyonları güzel ben mdmnunum 😌
esranushn annelikyolculugumm quero yummy aldım ürün işlevliği açısından çok kaliteli geldi bebeğim 5 aylık ayrı ayrı ürün alıp yer kaplayacağına bunu almayı tercih ettim hepsine ayrı ödeme yapacağıma birazda maddi yönden düşününce bu tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor
annelikyolculugumm gamzemissss ayakları çok kaba gelmişti mağazada görünce ama bakayım tekrar teşekkürler 🌿
annelikyolculugumm yassoli kiwi de kalite olarak kötü yorumlar var bir kaç tane ama o diğer markanınkinde hep olumlu yorum var bilmiyorum
gamzemissss annelikyolculugumm bence tekrar gözden geçirebilirsin gercekten fiyat performan ürünü mamamia serisi ama
annelikyolculugumm esranushn ben de sipariş verdim 🙈 inşallah kaliteli ve gerçekten kullanışlıdır 🤗 alt kısmı parça parça olduğu için her yeri ayrı temizlenecek malum çocuklar yerken her yeri batırıyor onun için de mamatut gibi bir şey tercih ederim gibi