elfipek Kızlar bebeğim 6 buçuk aylık ve göğüslerim yeni doğum yapmışım gibi yara oldu yani dıştan görüne bir yara yok ama çatladı ve aşırı sızı veriyor emzirmekte çokkkk zorlanıyorum yaşayan var mı Ne önerirsiniz yada hangi doktora bakılmalıyım
seloloo elfipek 1 aylık bebeğim var mememe yapışık yaşıyor lansinohun kremi olmasa rezilim sürdüğümde yarım saat içinde rahatlıyorum
elisa2705 elfipek Gümüş kapak kullanmalısn bide Garmastan pomat diye bi krem var bunu al kıllan 2.3 kıllanım da bile sızıyı alıyor çok iyi bi krem
accountant elfipek yeni doğum yaptığımda tahin yağı işe yaramıştı bende makyaj pamuklarına tahin yağı döküp meme uçlarına koyup bekletiyordum emzirmeden önce yıkamak gerekiyor
elfipek seloloo sürdüm ilk doğum yaptığımda yar aolmuştu geçirmişti şu an öyle değil yanık gibi sızlıyor sürüyoruö geçmiyor
seloloo elfipek tahin yağını çok övüyorlar bi denemek isterseniz aklınızda bulunsun, çok geçmiş olsun
nazlicasel elfipek 3 aylık bebeğim var 3 aydır göğüs ucu yarası çekiyorum ne denediysem olmadı kızımı memeden kesmeyi bile denedim biberon mama tutmuyor emzik tutmuyor ağrıyı acıyı çeke çeke emziriyorum mecbur