Melek0803 Kızlar 1 hafta önce normal doğum yaptım ve alttan dikisim çok ağrım da çok oturup kalkarken çok zorlanıyorum benimle aynı durumu yaşayan var mı dikişlerim ne zamn düşer acaba
[silindi] Melek0803 12 gunluk lohusayım ılk hafta busekılde bır post bende acmıstım cunku cok acıyor ve agrıyordu oturup kalkmak zulumdu. Cok sukur 2. Haftam suan gectı cok rahatım.bıranda duzeldı hıc gecmeyecek sanıyodum.15 gunde falanda dıkısler düşermiş.parol iç batıkonla her lavabodan aonra sil kuru tut ben bunları yaptım
Mires Melek0803 Benimde öyleydi canım eğilip kalkarken ağrım oluyordu hatta popomun üstüne otururken çok zorlanıyordum zamanla düzeldi 10-15 gün sürdü dikişler eridikçe geçiyor merak etme sabret😊🌸
Seyyidee Çok mu dikişiniz var ilk zamanlar ağrıması normal çok uzun sürerse bir doktora mutlaka görünün. Aslında 1 hafta sonra kontrole çağırıyorlar sizi çağırmadılar mı doğum yaptığınız hastaneden? Benim 40ım çıkana kadar yavaş yavaş düşmüştü
Melek0803 Seyyidee çağırdılar aslında ama virüsten dolayı eşim götürmek istemiyo canım hemşire bana 10 gün sürer demişti
Seyyidee Melek0803 olur mu senin doktora gitmen lazım bebeğini evde bırak imkanın varsa eve döndüğünde dezenfekte edersin her şeyini korkmayın. Yoksa iyileşme süreciniz daha zor olur Allah korusun
Aselzhr Melek0803 yoo canım zamanla hafifliği bak ben 4 ay oldu doğum yapalı hiç bişeyim kalmadi eskisi gibiyim en geç 2 ayda tamamen toplarsın kendini
Busralyaa Ya benimde iç dış çoktu 30 güne anca iyileşti dikişlerimin düşmeside 40 günü buldu sonrada makattan çektim tabiii 2 ay oldu hala makattan cekiyorum :(
HKyhn Melek0803 benimde içli dışlı çok dikişim vardı. İuileşene kadar ped kullanmadım. Onun yerine gazlı bezin içine ped şeklinde pamuklar koyup onları kullandım. Ve her lavaboda kantoron yağı sürdüm. Aşırı rahatlattı ve çok kısa sürede iyileşti. Muhakkak ama muhakkak yapın