Pinarrr kizlar 11 bucuk aylik bebeğim var araştırmalarım sonucu hangi ayda verileceği bayağı karışık 6.aydan sonra verin diyen de var 2 yaşından sonra diyen de.. siz veriyormusunuz yada ben vermelimiyim sizce ?
Elif7781 Pinarrr ben bi kaç kere verdim sıkıntı oldu yüzünde kabarcıklar oldu daha az önce olanı da çöpe attım
ikos58 Pinarrr kardesım bebeklken bronsıt oldu ve annem bununla kurtardı ılaclar vs etkı etmıyordu. Fakat sonradan pısman olduk cunkh yapılan arastırmalar kısırlıga sebep olabılecegnı gosterıyormus
Pinarrr ikos58 benim bebegimde bronşit evet ama faydalarından sonra kısırlık yapar mi gerçektn şaşırtıcı 🙄
Pinarrr ElifAlya aa gercektenmi vermiyim o zaman inan araştırınca herşey zararlı oluyor bazen bu göreceli bişey ama yinede cesaret edip veremiycem galiba🙄
Pinarrr Lena Damla31 Kkaplan yaşi bilmem de galiba hiç vermeyecem kizlar tavuk yumurtası yeterli bence😂
Damla31 Pinarrr instgramda bir doktor paylasmisti adini hatirlamiyorum 7 yasdan once vermeyin erķen ergenlige yol aciyor diye yazmisti
Kkaplan Pinarrr dün okumuştum biyerde asla vermeyin diyor 2 yaştan önce erken ergenliğe sebep oluyormuş
Medinetass Pinarrr ben şimd tesadüf bir yazı okudum bırakın 6 aylık 2 yaşına kasa falan 7 yaşına kadar verilmemesi gerekiyormuş gerekçesi de erken ergenlikmiş size kalmış tabi araştırmakta vermekte 👍🏻