askbebegimmbenim minanas fiyatı çok iyi geldi bana. Başında duracaksiniz begenmediginiz yerler olunca söyleyin.. ben doğumdan sonra 2 haftada 1 aldım temizlik derdim olmuyordu oğlum 6 7 aylık olana kadar böyle devam ettik çok rahatlikti açıkcasi. Sonra ayda 1 almaya başladım. En azından genel detaylı temizliğe girmiyorum zaten oğlumla imkansız Yakından tanıdığınız önerisiyle gelecekse alın tabi deneyin belki çok beğeneceksiniz.
atarepla Duvar dahilse baya iyi fiyat. Ben 4 bine çağırdım geçen hafta. Sadece iki banyo, mutfak temizledi bir de süpürge vileda. Başka hiç bir şey yok. :)
ayaznannesi minanas ben 1500 veriyorum kadın geliyor dip bucak her yeri temizliyor tabi bende yapıyorum bana yardım ediyor gibi oluyor
surprizbebe minanas duvar falan da siliyorsa normal gibi. Ama tüm gün çağırınca mutfağa galan da giriyo iş ancak bitiyor duvar da silecekse yalap şalap olur bence yetişmez
tineanigra minanas oo anladım ama duvar silme varsa değer bence bizim fiyatlarda duvar silme yok mesela :) bitirdiği odaları mutlaka kontrol edip takip edin yoksa sallabaş yapar çoğu
Sebusebu minanas bizim ev 3+1 baya büyük eski bina. Tanıdık kadın 3500 e geliyor - istanbul- tanıdık olmasa 4 der
emosss__ 4 bin TL ye geliyorlar genelde normal bir fiyat başında durabilecekseniz eğer alın büyük avantaj. Benim de küçük çocuğum var birisi gelip çocukla ilgileniyor ben kadınların başında duruyorum komşum önermişti bana çok memnunum ayda bir alıyordum şimdi hafta da bir alacam çocuk çok kirletiyor
cicianne79 minanas surşye sınırında hangi şehirdesin 4 bin fazla biraz. Ben 2 bine çağırıyorum her ay geliyor.
sonnenblume minanas İçinde duvar varsa bence fiyatı iyi. Ben bayram önü duvar yok sadece detaylı sil süpür cam kapı yarım gün 2 kişiye 3000 vereceğim. Fiyatları aşırı pahalı