boncukk_ Öksürük, balgam, burun tıkanıklığı yani salya sümük hasta yeni anneye tavsiye verir misiniz öksürürken canımdan can gidiyor
Annecebebek7 boncukk_ bence direk hastaneye götürmelisin rsv yanımdan bak defol git olabilir çevremdeki tüm bebekler bu şikayetlerle gitti Rsv çıktı kendi bebeğim de dahil
gg3848 boncukk_ bebeğiniz çok küçük mutlaka doktora götürün evde doğal yollarla geçecek bir şeye benzemiyor
boncukk_ Annecebebek7 çok geçmiş olsun Allah korusun, ben kendimde gribim basiyit bişey diye düşünmüştüm ama götürmem gerekiyor
boncukk_ gg3848 geçiyor gibi oluyor sabah bi uyanıyoruz gözleri akıyor burnu dolmuş günde 4-5 kere burnunu açıyorum
Annecebebek7 boncukk_ ay kusura bakmayın sesli mesaj yazmışım oğluma defol git demişim 😄😄 gerçekten bu şikayetlerle ben de gittim sürüntüğ yoluyla test yaptılar RSV çıktı yani biz büyüklerin geçirdiği gribi onlar bebek olarakçok ağır atlatıyorlar biz altı gün hastanede kalmak zorunda kalmıştık iki aylığız çünkü inşallah değildir ama tüm belirtiler ona çıkıyor ve bir ilaç tedavisi yok sürekli burun açma ve hava verme yoluyla iyileştiriyorlar