wewee Kızlar, montesori mobilyanın içine yatağı koyunca, korkuluklar kızımın bacağı boyunda oldu. Heran düşme tehlikesi var. Bu sorunu nasıl çözdünüz ? Ne yapmalıyım
_YanakReisinAnnesii wewee yatakları cm cm ölçerek ilerledim bu yüzden 😂Bambiden yüksekliği en az olanı aldım.
hunilimomy wewee özel yaptırdım bu nedenle korkuluk boyu 80 cm yatak 30 cm. Yatagi koyduktan sonra 50 cm yeterli geldi fazlasıyla
mombabe wewee merhaba görseli var mı acaba bende Montessori bakıyordum da nasıl olmamalı anlayamadım tam
wewee _YanakReisinAnnesii hunilimomy Bizde mobilyasının 9 ay önce aldığımızdan mıdır nedir unuttuk gittik normal yatak aldık, oda çok büyük geldi. Şimdi kızımın bacaklarına geliyor korkuluk napcaz bilmiyorum
mabellaa hunilimomy merhaba yatağın görselini koymanız mümkün mü acaba fikir olur belki yaptırmayı düşünebilirim bende
bebemiz wewee ekstra korkuluk yaptırabilirsiniz mobilyacıda veya internette belki yüksek ölçülerde vardır. Biz de karyolayı 2 hafta oldu alalı yatağa karar veremedik omurga gelişimine uygun vs arıyoruz. Bir de sanırım 10 cm yükseklik alacağız alçak olması için. Bebeğiniz kaç yaşında ve yerden yüksek karyola mı aldınız
wewee bebemiz evet evet bebeğim 9 aylık ve biz çoook kaliteli diye gittik çok yüksek bir yatak almışız , şimdi napcamızı bilemedik kullanınca anladık
hunilimomy mabellaa suan karanlık oglum uyuyor yarin gündüz atayim resmini ama düz model 12 cm ayaklı olanı sadece korkuluk boyunu yükselttik