Ayse53 Merhaba anneler. Sağlık ocağı devit-3 damla ve vegaferon kan damlası verdi . Deviti kullanıyorum ama vegaferon kan damlasını kullanmıyorum paraben içerdiği için . Kan damlası kullanmak zorundamıyız ?
Nyr195 Ayse53 kan damlası çok önemli kan değerleri düşebilir hemen içine sineni al kullan sor doktoruna ben pekmezde veriyorum
Deniz_bora Ayse53 ya bende kullanmadım ilk çocuğumda da ikinci de de 😏 pekmez verdim onun yerine çok şükür bi sıkımtı olmadı
TalentedMom Ayse53 ben de d vitamini için post açtım bir çok kişi ocean 400 kullanıyor ona geçicem ben de
Ayse53 Boncukgozveannesi aaaa . Doktorumla görüşüp parben içermeyen istesem . Kan damlssını iki aydır kullanmıyırum
Boncukgozveannesi Ayse53 tabi öneriyorlar ben well care kullanıyorum bir de ocean 400 iyi diye biliyorum
Boncukgozveannesi Tosbigim ay bende ikisini birden başlıyorlar sağlık ocağı bana vermeyi unuttu sanmıştım içim rahatladı. Hangi kan ilacını kullanıyorsunuz peki
Tosbigim Boncukgozveannesi bana vegaferon verdi ama adam akıllı vermedim hiç .. hâlâ kararsızım fakat 9.ayda kan tahlili yapacağız dedi versem mi vermesem mi bilemedim..
Boncukgozveannesi Tosbigim her anne bebişi için en iyisini ister 🤗 bence araştırın çocuk doktorunuza danışın vermeniz yararlı olabilir
Tosbigim Boncukgozveannesi evet.. pekmezde vermek istemiyorum henüz şekerli diye bide yeteceğini sanmıyorum. Teşekkür ederim..😊
Esenn13 Ayse53 Her ikisinde de var. Bize doktor. Ocean d vitamini verdi kan ilacı da sidefer verdi biraz pahalı ikisi 150 TL ama en iyisi onlarmış
Minikbal Ayse53 ikisinde de paraben var. D vit wellcare Kan ilacı da nutrigen ferromixin öneririm doktor tavsiyesi