thsinurr Anneler öncelikle merhaba, Bebeğim 7 buçuk aylık diş çıkarıyor. Sancısını hafifletmek için dondurulmuş meyve, diş kaşıyıcı, soğuk yiyecekler veriyorum. Peki siz neler yaptınız bu süreçte? Benimle de paylaşırsanız çok sevinirim.💞🤍🙏🏻
organikirmik thsinurr tetagil dentigel ve çok zor zamanlarında calpol (şu an 15 aylık daha zor çıkardığı için dolven) başka da bi şey gelmedi elimden
bcmbzz thsinurr benim beneğim de 9 aylık aynı şeyi yaşıyoruz tetagil işe yaramadı calpol da aynı şekilde gece uyutmuyor.bıgün soğan suyu zeytinyağı içine de karanfil attım buzdolabına koydum şimdi onu sürdüm umarım işe yarar
mrscakir thsinurr bizim ilk dişimiz 5 aylıkken patladı o zamanlar tetagil sürerek rahatlatmıştım. Sonraki 5 dişimiz rahat çıktı. 7 ve 8.dişlerde bir kaç gün bizi zorlamıştı o zamanlar ben karanfili ezip içine az bir şey zeytinyağı ekleyip bir gece dolapta beklettim jel gibi bir kıvam oldu onu gece uykusuna geçmeden sürdüğümde çok rahat bir gece geçiriyordu. ☺️
mrscakir bcmbzz soğan suyu eklemenizi tavsiye etmem soğan asitli bir besin olduğu için diş etini tahriş edebilir. Karanfili ezip içine az zeytinyağı ekleyin bir gece bekletin soğuk bir şekilde sürün daha sağlıklı sonuç alırsınız ☺️
organikirmik mrscakir bunu ne kadar kullanabiliyoruz? Daha önce denemiştim ama karanfili ezmemişim hiçbir etkisi olmadı o yüzden yeniden deneyeyim ezerek
mrscakir organikirmik ben her gece sürmüyordum karanfilde sonuçta bebeğin midesini rahatsız edebilir diye. Yapıyordum bir gece sürüyordum bir gece ara verip tekrar sürüyordum o kadar. Sonra gerekirse yeniliyordum. Soğuk olursa daha iyi fayda sağlarsınız bu arada. Ama önceliğiniz bence tetagil olsun eğer işe yaramazsa karanfili denersiniz
organikirmik mrscakir ben tetagili 5 aylıktan beri düzenli veriyorum ya eve en çok alınan bebek ürünü oldu 😂 15 aylık şu an 10 ayda kaç kutu bitirmiştir bilmiyorum
mrscakir organikirmik heee bebeğiniz büyükmüş o zaman karanfili rahat bir şekilde deneyebilirsiniz bizim maşallah diyim çok fazla diş sancımız olmadı bir kutu almıştık 5 aylıkken 3-4 paket kullandık içinden gerisi kaldı 😬 8 dişi geride bıraktık artık önümüzdeki dişlere bakıcaz 😃