gokcekus_ 2,5 aylık bebeğim göz teması takip etme gülümseme var ama ses çıkarmıyor. Konuşacakmış gibi ağız hareketleri var salyaları akıyor köpürüyor ağzında ama sesi çıkmıyor normal mi
_YanakReisinAnnesii gokcekus_ her çocuğun gelişimi farklı. Kendi sesini keşfettikten sonra hiç susmaz merak etmeyin ☺️
gizemtemel gokcekus_ canim benim panikleme her bebek ayni olmuyo malesef benim bebegimde ayni gulumser goz temasi kurar seside cikiyo agucuklasiyoruz ama mesela benimkide biseyler tutmuyo oyuncak vs ama bikac arkadasimin bebisleri 2 aylikken oyuncak tutuyodu 🤭 cok sukur sagligimiz yerinde benim bebekde sesi cikiyo ama hala kafamizi tutamiyoruz mesela 🤦🏻♀️ bebeklerimizin gelisimi birbirinden cok farkli malesef
gokcekus_ piyanistbanabirak aynı hafta doğan bir kaç bebeği görüyorum instagramda sürekli ses çıkarıyorlar benim kızım çok sessiz panik oldum
gokcekus_ gizemtemel neredeyse doğduğundan beri kafasını dik tutabiliyor kızım ayaklarıyla yerden destek alıp kendini itmeye çalışıyor sinirleniyor itemedikçe ama ilte bizde de ses yok gerçekten her bebek farklı 🥹