sillzerr oyuncakla falan oyalaniyorsa oyuncak götürün. Bizimki çok ağlamadı. Bir de bir şurup vardi doktorun masasinds. Agladiginda emziğe sıkıp verdik hemen susutu.
Bu arada oğlum da 5-6 gün sonra 2 aylık olacsk. Dün sünnet oldu. Normalde bir şey yoktu ama bugün öğleden sonra pansumaninin yuksriya dogru kaydığını gördüm. Nr olur ne olmaz diye doktors gittik. Doktor bugün yokmus. Baska aksilikler de çıktı ilgilenen olmadı.Kanama vs yok diye cok ustelemedik zsten yarın çıkacaktı pansumanı. O yüzden eve döndük. Eve dönerken ben bir yere uğradım esime bıraktım çocuğu. Katıla katıla ağlamış. Eve geldikten birkaç saat sonrs bezini degistirirken kanama olduğunu ve idrsrla karıştığını fsrk ettim.bezi değiştirdim. Eşim dr evde değildi, izin de alamadı işten.Apar topar iki cocukla tek başıma gittim. Yolda öyle cok ağladı ki…. Doktor bezini açtığında bezi kan olmuştu. Zorlandığı için kanaması olmuş aslinds. Cok şükür dikişler sorunsuzmus. Sizin de aklınızda bulunsun. Çok ağlamasins fırsat vermeyin. Ağrısı ds dün uyusukluk gecince oldu. Fitil vermisti makattsn. Onu verince ağrısı dindi. 6-7 saat sonra da fitil yerine calpol verdim. İlk günden sonrs ağrı olmuyormus. Biz de yasamadik ağrı.