Anne13 Ben devlet memuruyum Bebeğimin sarılıgı iki ay sürmüştü o bitti yeşil kaka kanlı kaka mukuslu kaka acile götürdüm küçük bir ilçede yasiyorum süt alerjisi olabilir dedi eve gönderdi Ama sütü Ve süt ürünlerini kahveyi paketlenmiş şeyleri kestim fakat hala devam ediyor ben neye alerjisi var öğrenmek istiyorum bulunduğum ilde cocuk gastroenteroloji yok sadece çocuk alerji bölümü var ikisi birlikte olmak zorunda mı bilmiyorum. Saglık kurulundan tedavisi mümkündür değildir yazısı alabilir miyim? İstanbula gidip Cerrahpaşa’da Yetkili doktorlardan tedavi olmak istiyorum çünkü tayinimi bu şekilde aldırabilir miyim?
simgecan Anne13 süt süt ürünleri , yumurta, tereyağı, et paketli gıda makarna şehriye kuruyemiş hiçbir şey tüketmiyorum böyle yazı alamazsınız bence tedavisi var çünkü cerrahpsşs dr fügen Çullu harika bir hekim tavsiye ederim
monna Anne13 tayin olacak kadar bir rahatsızlık için sürekli tedavi görmesi gerekiyor. Ya da Allah korusun sıralı ameliyatlar geçirecek olması. Süt alerjisi böyle bir durum değil