hemshireanne yasminylmz bence iphonenin her türlüsü iyidir😁 bende 14lerle ilgileniyorum ama en son çıktığı için 16e aldım bir uıl önce memnunum.
EsilaMiracAyazEren_Moms yasminylmz 8 plus kullanıyordum şimdi 13 kullanıyorum genel olarak iyi yorumlar var. 13 ile 14 arasında pek te bi fark yok. Bende 4 ay oldu alalı gayet memnunum
yasminylmz hemshireanne Daha önce hiç kullanmadım. İlk defa kullanıcağım o yüzden hiç bir fikrim yok serileriyle alakalı🤠
[silindi] ben kullanıyorum çok eskileri saymazsak herhangi bir iphone serisinden spesifik olarak bir farkı yok. Şarjı uzun gidiyor.
yasminylmz [silindi] son zamanlarda iphonelerde sıkıntı oluyormuş diyorlar. Yeni seriler çıktıkça eskiler güncelleme yapılmıyormuş. Doğrumu bu.
hemshireanne yasminylmz ben size gözü kapalı alın derim hiç pişman olmazsınız yıllardır her gün şükr ediyorum androidden kurtulduğum için😂
[silindi] yasminylmz internete yazarsanız en son hangi seriye kadar güncelleme gönderdikleri var. 14 serisi çok eski değil ama yeni de değil. Ben gelecek yıl değiştirmeyi düşünüyorum. bütçeniz varsa daha güncelini almanızı tavsiye ederim. onun dışında alırsanız memnun kalırsınız
zeynep865 14 pro max yerine daha güncel bir cihaz tercih ederim mesela normal 17 , Sürüm olarak eski cihaz ben şahsen tercih etmem