ciceksincicek Kızlar 46 günlük bebeğim var ve sallamaya alıştı ha bire sallayıp uyutuyoruz evde tekim işim gücüm var nasıl sallanmadan uyutabilirim var mı deneyimi önerisi olan kahvaltı dahi yapamıyorum bazen bıraktığım gibi uyanıyor .
organikirmik ciceksincicek 46 günlük bebek bi şeye alışmaz. Anne karnında hep hareket halinde olduğu için hala da anne karnında olduğunu düşündüğü için sallanmak ona rahat geliyordur. Ana kucağına koyun ya da slinge bağlayın ama iş güç kalıyor yani yenidoğan bi bebeğiniz var malum
aydinmumine ciceksincicek daha çok küçük Bn birşeyler yiyebilmek için akşam kocam bey eve gelsin diye bekliyorum her gün bir olmuyor bazen uyuyo yemek yapıyorum bazen kesik kesik uyuyo hiçbirşey yapamıyorum biraz zamana ihtiyaç var yeni doğandan çıksın ona göre uykusunu ayarlarsın
cananbulbul ciceksincicek sling en iyisi yemeğinizi yaparken bağlayın dursun orada hem kokunuzu alır hem de siz hareket ettikçe sallanma hissiyatıyla uyur, biraz beliniz ağrır ama olsun 🫣
kaygiliannee ciceksincicek ben de kanguru aldım evde de dışarda da onu kullanıyorum. Ha bel ve sırt sağlığım var mı orasını hiç karıştırmayalım. Ama bebiş rahat ve mutlu
ciceksincicek organikirmik ana kucağı dediğiniz manuel olan mı ,benim ondan kıymetli birşeyim yok ama malum aç kalmamalıyım ki sütüm de olsun :)
organikirmik ciceksincicek evet en azından yanınıza koyarsınız ayağınızla bi hareket ettirirsiniz ara sıra
ciceksincicek aydinmumine aynıyım ya eşim eve gelince hangi işe koşacağımı şaşırıyorum şuan erken o zaman düzen için