Minikkalbinannesi SooMin afiyet olsun canım💕 Evde yemek seçen var galiba hem bulgur hem pirinç pilavı fazla olmaz mı canım birisini elesen😂😂
SooMin Minikkalbinannesi yaaa çok doğru tespit 🤣 pirinç pilavı büyük oğlum bulgur pilavını eşim seviyor
Minikkalbinannesi Niyesordunbucevabi aslında oda benim aklıma geldi 😊hatırlıyorum geçen gün demiştin kanki olabilir aslında
[silindi] Minikkalbinannesi yarın da salçalı makarna domates biber çoban salata gibi bir şey yapayım ya canım istedi 😂😂😂
anonimli Milletin dolu dolu yemeklerinin yanında benim patates sulusunun ortama girişi😂😂 yanına da pilav başka yok😂 Çeşit yapınca kocam yemiyor
Balbulutu anonimli sen adamın hasını bulmuşsun maşallah suphanallah çok da söyleme 🫂bacım yuvana huzur versin Allah
Pamukhanim_ Balbulutu @Minikkalbinannesi şöyle bişey canım limon sıkıp yeniyor ama biz bazen patates falan da koyuyoruz
rumisssa Minikkalbinannesi mercimek çorbası Maklube ayran eşimde soğuk baklava almıştı dün bitmedi daha
Minikkalbinannesi Pamukhanim_ canım çok güzel görünüyor en kısa zamanda deniycem teşekkür ederim 😊afiyet olsun şimdiden❤️