Pamukhanim_ Minikkalbinannesi Bizde Topalak yemeği Salata- yoğurt var canım yanına ne yapsam bilemedim bende Çünkü topalak hem sulu köfteye benziyor hem çorbaya ne olur bilemedim sarma çıkarırım belki 😅
Niyesordunbucevabi Minikkalbinannesi Tarhana çorbası Mantarlı tavuk Kremalı makarna Yoğurtlu pancar mezesi Dünden tatlım var muhallebili kemalpaşa
[silindi] Minikkalbinannesi İzmir köfte Kremalı makarna Dünden köz patlıcan çorbası kaldı biraz Salata İrmik helvası 👌🏼
Minikkalbinannesi Pamukhanim_ afiyet olsun canım hiç yemedim topalak yemeği merak ettim kız😊 Salçalı makarna olabilir bence (spagetti)❤️
Pamukhanim_ Minikkalbinannesi bulgurlu kıymalı köfte tarzı canım içine patates havuç falan da koyuyoruz biz baya ağır bişey oluyor makarna çok gelir gibi yanına
Minikkalbinannesi Hemdem__ etli kuru fasülye davetlerde çok yedim canım biraz ara vereyim😂 Şimdiden sana afiyet olsun canım🌸
Minikkalbinannesi Niyesordunbucevabi kankim afiyet olsun senin de menün güzelmiş😂 Ben bugün tekim bide eşim yok 😔arkadaşlarını tercih etti bugün onlarla açacakmış iftarı😂
Minikkalbinannesi [silindi] güzelmiş menü canım afiyet olsun şimdiden💕 Ben hala düşünüyorum ne pişirsem diye😂
Pamukhanim_ Minikkalbinannesi kız olmuyor zaten geçen denedigim kadayıfı kek ona benzedi öyle yaparım
Minikkalbinannesi Hemdem__ bende severim kuru fasulyeyi canım pilavın yanında bide turşu olacak misss😂