kedili1anne arinada11 valla doktora gittim bekle diyor ama çocuk çatlayacaktı Bir sefere mahsus yarım fitil verdim
bussbety arinada11 benim oğlum sunada kas katı yapıyordu sitede gördüm hindistan cevizi yağı verdim iki gün felaket çıkardı cocuğum nevarsa rahatladı
esnyks Ek gıdaya yeni geçtiğinde de kabızlık olabiliyormuş ki 10 güne kadar normal sayılıyor. Yine de çok rahatsızsa fitil vs kullanmadan önce kayısı şeftali püresi gibi şeyler verebilirsiniz bir kaç kaşık eğer tadıma geçtiyseniz
arinada11 esnyks herşeyi verdim bana musın demiyor baya oldu ek gıda geçeli sert dışkısı az mıktar yapınca
beniyiyimanne arinada11 ek gıdaya geçtiğiniz için olmuşsa ek gıdaya 3-4 gün ara verin düzelene kadar sonra devam edin. Çok uzun süre kabızlık makat çatlağı yapabiliyor. Yoğurduna 1 çay kaşığı zeytinyağı katabilirsiniz faydası oluyor.
alparslanmomms arinada11 zeytinyağı ve Hindistan cevizi yağı içirin birer çk. Ilık duş aldırın karın masajı yapın rahatlayacaktır
slnklc alparslanmomms ek gıdayı çok veriyor olabilir misiniz 6.ay hala tadım aşaması anneler genelde o hataya düşüyor ben de düşmüştüm 🤷♀️