mamacitaa_ 210624 çok güzel menü mis mangali disarda yapabilcen mi hava soğuk değil mi ya nerde yaşıyorsun 🥰 bence bi çeşit köz salata vs bi meze eklenmeli
210624 mamacitaa_ köyde 😄 o yüzden yapıyoruum yoksa şehirde yaşasam yapamazdım. Burasıda soğuk ama çok değil. Nasıl bir meze mesela ben gerek gormedjm ama fikir almak isterum
210624 birannne_ 6 su bardağı pirinç yaparim herhalde ne kadr ttuz koycamm inşallah göz kararı tuttururrum. Sabit miktaarjm var ama uzun zamandır misafir cagirmiyorum
210624 birannne_ 6 su bardağı pirinç yaparim herhalde ne kadr ttuz koycamm inşallah göz kararı tuttururrum. Sabit miktaarjm var ama uzun zamandır misafir cagirmiyorum
210624 uykusuzanne__ himm tamam teşekkür ederim uyardiginjz icin fazla kişi ağırlamaya pek alışık değilim
princessmom_ 210624 yoğurtlu meze iyi gider ek olarak yaparsanız gerisi tamam bence yeterli patates biber karışık kızartma yapıp yoğurtlu yapbilirsiniz üzerine domates sosu mis
atlasmomyy_ 210624 benim de menü etli sultan kebabı yoğurt çorbası havuç tarator pilav salata ve tavuk kızartması