Babybeste Alperenn biraz yormak iyi gelir uzun masajlar yapabilirsin. Masajdan sonra kucakta evi gezdirirken uyuyakalıyordu benim bebeğimde. gazından mı uyumuyor acaba
tugceemir Alperenn canim benimki olmus 9aylik hala sabaha kadar ayaktayiz seninki kucuk gazi vardir belki acikiyodur surekli sadece anne sutu mu veriyosun
Mom0870 Alperenn gündüzleri uyuyor mu? Yavaş yavaş düzelir gün içinde biraz yor sohbet et benimki de öyleydi 3 ay 13 günlük olduk 11 ile 2 arası bi saatte uyuyor artık keyfi nasıl isterse. Daha çok küçükler öğrenecekler annesi 🥰❤️ Azıcık biz yıpranıyoruz ama olsun benim oğlum 15 gün öncesine kadar sabah 5ten önce uyumuyordu yavaş yavaş düzeliyor gece gündüzü öğreniyorlar
izmirliannee Alperenn ışıkları kapatıyor musunuz birde belli bir saatten sonra oynamamak lazimmis uyku ortamı yaratmalıymışız ben yer yatağı kuruyorum saat 9 'da emzirmeye başlıyorum
Zeynept Uyku düzenini yeniden gözden geçirmelisin öğlen kaçta uyuyorsa onu erkene al gece uykusu için yorulmasl ,2-3 saat uyanık olması şart