sibelcik Hayırlı ramazanlar arkadaşlar..kalpten bir dileğim var dualarımda Mevla’ya yalvarıyorum.. Bildiğiniz okuduğunuz tesirli bir dilek duası varsa paylaşır mısınız😊 Her dua tesirlidir tabiki ama özel dilek dualarida oluyor diye biliyorum🌸
NariNariKiminYari sibelcik teheccüd kılabilirsiniz benim kayınvalidem çok zor bir isteği için kılıyordu oldu gibi gibi inşallah hayırlısı olur sizin içinde 💖
nayirnolamaz06 sibelcik ismi Azam duası 101 kere diye biliyorum önce hacet namazı kılacaksınız sonra dua edip dileğini söylüyorsun
oylederler sibelcik Benım bir dileğim vardı. Yani olması maddi manevi imkansız bişeydi. Sonra dilek diledim salavatı fetih okudum. Ama her aklıma geldiğinde okudum. İş yaparken YouTube’dan açtım dinledim falan yani ezberledim Arapça ve Türkçesini. Allah’a şükür dileğim oldu bikaç haftaya.
sedamina rabbim hayırlısıyla kabul eylesin duanızı ismi azam duası var benim bir arkadaşım yapmıştı ve kabul oldu Allahın izniyle sizde araştırıp yapabilirsiniz
sibelcik Allah razı olsun hepinizden arkadaşlar Allah herkesin darını gidersin içinde de benimkini dualarınızda bana da yer verin🥹 Dualarda buluşmak dileğiyle.. Şimdiden hayırlı sahurlar 🌸
sibelcik oylederler Allah razı olsun yapacağım inşallah..çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum bana da dualarınızda yer verin🥹🌸