hepbahar123 Kızlar ocean d3 ve b13 kendine kullanan var mi nasıl değerleri yükseltiyor mu ?kendim için almak istiyorum bir de enerji vermesi için bir tane var o marka onu da almak istiyorum yorgunluğa halsizlige yoğun is temposuna iyi geliyormuş
nnoktaa hepbahar123 onu bilmiyorum ancak ben bu ara ocean energy kullanıyorum. Enerji verdiğimi düşünüyorum. Eğer emzirmiyorsanız onu araştırıp deneyebilirsiniz.
buseselvi hepbahar123 bana b12 için doktorum başka markanın dilaltı tableti verdi daha etkili olduğunu söyledi henüz kullanmadım ama yorumları genel olarak iyi
hepbahar123 nnoktaa emzirmiyorum ama ders calisiyorum enerjiye o kadar ihtiyacım var ki işe yarıyorsa kullanirim iceriği temiz mi acaba güvenilir mi diye korktum
nnoktaa hepbahar123 evet içeriği temiz. Arkadaşımın tavsiyesi ile başlamıştım. Şu an eşim de ben de kullanıyoruz. Özellikle ramazanda işime yaradı. Oğlum 26 aylık desteksiz büyütüyorum. Aynı zamanda hibrit çalışıyorum. Bir de daha önce dışarı çıkıp yürümeye bile mecalim olmuyordu. Şimdi mesaim bitince her gün oğlumu alıp dışarı çıkıp çarşı pazar arşınlıyorum.
hepbahar123 buseselvi hangi marka cnm ben de cok bıktim bir d bir de şu b12 den kilo da veremiyorum okadar şey yapıp diyolar onlardandır
buseselvi hepbahar123 newlife b12 plus dilaltı bende bugün kullanmaya başladım sizde doktora yasa eczaneye danışın isterseniz
nnoktaa hepbahar123 inşallah sana da iyi gelir. Ben sahurda alıyorum. Akşam alma uykusuzluk yapabilir demişti eczacı. Chatgpt de aynısını söyledi.