cicekligunler Kızlar bu yöntemle korunanları görebilir miyim? Ne kadar süredir bu şekilde korunuyorsunuz? Ve hangi marka?
Nikita cicekligunler durex kullanın. Su bazlı kayganlaştırıcılar koruma yeteneğini zayıflatıyormuş, bilginiz olsun. Temas öncesi kullanılmalı, kullanım sonrası sızıntı olup olmadığı her seferinde kontrol edilmeli.
Asyaveannesi04 cicekligunler 3 sene kullandım sonra bebek istediğimizde bıraktık hemen hamile kaldım, doğumdan sonra da kullandık tekrar bebek istediğimizde bıraktık çok şükür kaza yaşamadık. Durex kullandık hep
cicekligunler merrv26 Maşallah 🌺 bende bu yöntemi kullanıyorum ama korkuyorum da adetim gecikti şüpheli hiçbir durum olmadı küçük bir bebeğim var emziriyorum acaba ondan mı gecikti diyorum yani ondan sebep olsunn🤲🤲
cicekligunler Nikita Okeyin klasik olanını kullanıyorum ama o su bazlı mı oluyor pek bilmiyorum? O şekilde kullanım sağlıyorum yırtık deşik sızıntı var mıdır diye kontrol ederim hep. Adetim gecikti emziriyorum acaba ondan sebep mi gecikti 🥴
dyal cicekligunler doktorum adetin düzensiz olursa korkma emzirme kaynaklı olabilir demişti. Emzirme nedeniyle, stres nedeniyle gecikme olabilir. Bebeği olup stressiz anne yoktur 😂
Nikita cicekligunler sızıntı yoksa hamile kalamazsınız. Ondan değildir. Madem hep kontrol ediyorsunuz, sorun yoktur
cicekligunler Nikita Ay Aslında dogru bir şekilde kullandığıma o kadar eminim ki ama o kadar çok burda hamile kalanı görüyorum ki prezervatifle artık korkar oldum
Nikita cicekligunler ben onlara hiç inanmıyorum. Kesin geri çekilme yapıyorlar ve itiraf etmemek için suçu kondoma atıyorlar. Eğer kondom koruyucu olmasa Amerikalılar HIV’den kırılır yok olurlardı😅
cicekligunler dyal Asla yoktur üstüne bir de gecikme olupta ayrıca stres olan anne ve kadın yoktur 🥲😅 Stres bombasıyız bence
Nikita annevebebegiii__ temas öncesi kullanıp bittikten sonra eşiniz sızıntı kontrolü yapsın. Eğer sızıntı yoksa hiçbirinde hamile kalamazsınız
moryazma cicekligunler Doğum sonraki dönemlerde kullandık biz . Normal zamanda kullanmıyoruz eşimin de benim de hoşuma girmiyor çünkü. OK ya da Durex alıyorduk.
ayse0575 cicekligunler gebelik düşünmeden önce 2 yıl öyle korunduk. Doğumdan sonrada 1 yıldır o şekilde korunuyoruz.