idil1990 Serapaylar molfix kullaniyorum cok memnunum ucuz die alip iki saatte degistirmektense biraz iyisini alip daha uzun sure tutmayi tercih ediyorum bana ayni hesap gibi geliyor pisigimiz kizarigimiz hic olmadi molfixte gece hic degistirmiyorum mesela
[silindi] Deren_Hatun aslinda ucuz bir bez degil ama daha saglam bir bez sizdrmasi falan yok diger bezlerle hesaba vursan prima daha hesapli
Bsecill idil1990 bende molfix kullanıyorum ama 3-4 saatte 1 değiştiriyorum acaba hata mı ediyorum sızdırma vs olmuyor ama sanki çocuk rahatsız olacak hissim oluyo
Denizoglum Serapaylar pine kullaniyorm persembe siparis verdm bugn geldi hem ucuz hemde bana gore kaliteli hem sizdirmiyor hem pisik yapmiyor 148 adet bez ve 4 adet yenidogan ıslak mendil 42 adetli 89.90 na aldim 4 numarayi
Pinkbery Gamzem12_y bende deneme paketi aldım bugün 5 numara. Prima kullanıyorduk ona kanıp 5 aldım ama sanki primanınkinden daha büyük gibi. İnş memnun kalırım. Fiyatında uygun sanırım. 20 tanesini 10tl ye aldm bugün jokerden. İndirim vardı😀
Seker_serbet1 Serapaylar prima kullanıyorum kızım 4 aylık oldu daha hesaplı ve güvenilir bence, sleppy ve bayb me kullandım, günlük kullandığım bez sayım azaldı
Hazal89 Serapaylar prima aktif bebeğe geçtim sleepy molfix iyi gelmedi hepsi burada da indirimleri takip ediyorum bu ara 180 Li olanı 120 liraya aldım