ebrusafura Kızlar ben kızımı severken kendimi sapık gibi hissediyorum😂yok götünü yerim yanaklarını emcüklerim bezini degiştirdigim zaman kaba etini acıtmıycak şekilde ıstırıyorum ayaklarını kokluyorum normalmi bu ya sizde bu durum varmı bide totosuna vuruyorum sevmek için😂😂
3kedili2bebekli ebrusafura normal bence 😂 popolarina vura vura seviyorum bez var diye acimiyordu bezi ilk biraktigimda oğlumla oynarken poposuna vurdum açıcı anne popom diye şoka girdi çocuk 😂 2 yasini geçtiler hala ayaklarını isiriyorum bana hala minicik geliyorlar 😂
Pamukhanim_ ebrusafura bende böyle sevmek istiyorum ama kızım asla sevmiyor. Temas dan hoşlanmıyor. Öpünce bile sinir oluyor 🤣
MiracAlpinveUmutunAnnesi ebrusafura Hanımın benim tatlışımmm tatlışımda tatlışımmm hanimiş benim minnoşum minnoşumda minnoşuuummmmmm😅 Hele şunların tipine bak ağzınızı burnunuzu yicem şimdi Allahım yarabbim ben nerelere gidem yaa Allahım bak yedim orucum bozuldu bak gitttiiiiiii
12betul ebrusafura Annesi ölsün yaradanının yoluna . Verene kurban olduğum . İyi ki doğurmuşum ya ben bu işi beceriyorum güzelliğe bak . Allahım iyi ki vermiş ya diye diye popoya vurup vurup öpüyorum .
ebrusafura 3kedili2bebekli ay demi ya eşim sapık gibi sevme kızı diyorda napıyım geri içime sokasım geliyor sıpayı
forumgurmesi Ben hep ayaklarını öperim çocuklarımın, hatta ayaklarını öpme boyu uzamaz felan diyenler olmuştu djxmxmx Sürekli kurban olurum derim, saydığım sevgi sözcüklerinin haddi hesabı yok. Ama ısırmam hiç.😅
ebrusafura forumgurmesi ben acıtmıycak şekilde ıstırır boynunu buffff yaparım hoşuna gider totosuna vura vura severim😅😅
ebrusafura forumgurmesi bende ayagın altından öpme şımarır derler napıyım bu kadar tatlı olmasınlar onlarda😂
ebrusafura MiracAlpinveUmutunAnnesi 😂😂😂 ya çok iyi demi sizede geri içime girsin orda kalsın isteği varmı😂
ebrusafura MiracAlpinveUmutunAnnesi bende hep derim kardeşinin yanına git ikinizi yeniden fırtlatıyım diyorum😂
12betul ebrusafura Ya bakma ben böyle seviyorum ama 3 kız 3 ü de babacı 😂 Ama babamızda sürmeli gözlerinizi verene ölürüüüüm diye sever bak büyüklere hala söyler 😂
ebrusafura Pamukhanim_ ya onun hıyuda öyle yapıcak bişey yok saglıklı olsunda benim kızda insan sevmiyor misafir gelip gideceği zaman kapıyı yüzlerine kapatır😂😂
Dedektifgadget ebrusafura dötünü yerim çok diyorum bende 😂😂 arada totosuna vuruyorum severken sadece ben başka kimseye izin vermez sevdirmez 🥰