esiilaa Lina0722 değer negatif referans aralığı altındaki tüm değerler negatiftir orada yazan sonuç cihaz ile alakalıdır sadece her seferinde ve her kişide farklı olması ama sonucun negatif olduğunu değiştirmez
KorkmaYemem Lina0722 Negatif değer, ozlemozd Bu değerle net birşey söylemeniz çok yanlış. Öğrendiğiniz 0, değeri bilimsel olarak o an negatiftir. @Lina0722 Yani sizinde şuanda negatif, gebelik kabulü için 5 değeri ve üzerinde olması gerekiyor.
tugbisssdgshsh Lina0722 nolur cevap verin sonuç ne 0200 çıktı benimki de of ilişkinin üstünden dokuzuncu gun
Lina0722 beginnerrmomm Ama ben kızımda 0,960 değer ile hamile olduğumu öğrendim. Şuan da adetim bitti ama iki üç gündür pembe lekelenme görüyorum
Lina0722 ozlemozd evet bende kızımı 0,960 ile öğrendim 1/ hafta sona bir daha test verdim 41 değer yükseldi ama yine de emin olamadım şu an bilemedim 🥹
Lina0722 KorkmaYemem Kızımda hamile olduğumu 0,960 ile öğrendim 1/ hafta sonra 41 e yükseldi ama şu an bilemedim 🤷♀️
Aysenur2019- tugbisssdgshsh ilişkiden sonra 10. Günde kanda çıkıyor referans aralığı nedir baktırdığınız yerde ben 10. Gün verdiğimde 16 çıkmıştı bence negatif sizin