Celins Dnz355 bence ertele ne olur ne olmaz. Yeğenimin doğum günü partisi vardı bugün, biz erteledik ne olur ne olmaz diye.
MinikCilek Dnz355 ertele canım. Halamın kızıda aynı senin gibiydi o da erteledi. Bence biraz ileri tarih iyi olur.
melis_duru Dnz355 kesinlikle ertele. Durum böyleyken yaparsan kafan da rahat etmez ki zaten, hiçbir tat alöazsın. Riske atmaya da değmez
Denizoglum Dnz355 bence de ertele canim Allah korusun kmde ne oldugunu bilmiyorz bide kesin kucaktan kucagada gezdirirler yok yok bnce ertelee :(
Weewe Dnz355 benim de 19 nisandı kapora da vermiştik ama erteleyeceğim Pazartesi günü. riske girmeye değmez. Bi önümüzü görelim içimiz rahat olsun diyoruz.
Sin21 Dnz355 ben erteledim umre dönüşleri büyük risk kim kime gitti bilemiyorum bu yüzden başka zaman insallah
zeynepiremnur01 Bence de ertesi alacaklar öpmeseler bile nefesi gidecek bi öksürse üzerine doğru? Valla ben olsam asla o kadar insanı evime alamam şu durumda bakan evden çıkmayın kalabalık ortama girmeyin diye bağırıyor adam