Deletedmom2987 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Amaç belli bizi de savaşın içine çekmeye çalışıyorlar gözleri bu ülkede
adenveben Deletedmom2987 inşallah yaa gerçekten kendi topraklarına sığamadılar Allah yardımcımız olsun hayatımızın baharında denk geldiğimiz zamana bak 🤦
12betul Deletedmom2987 Dün gece gelecekti yine uçuş iptal olmuş . Bu akşam 8 de açılmış uçuş . Bakalım inşallah binmiştir diye umuyoruz canım
hira0502 Deletedmom2987 illaki bir şekilde dokunacak umarım bu sadece bu olayla kalır yoksa kaza süsü verilen bir sürü olay olacak. İran şu an bütün ülkelerin ABD üslerini vuruyor ve adana’dada ABD üssü var. Bizim 30 km ilerimizde savaş. Bakalım kaza diyerek daha kaç tane daha gelecek bizim başımıza. Allah yardımcımiz olsun
01tpr İran bizim kardeşimiz değil abd de öyle arabulucu olarak duruşumuz var ama bu duruşumuzdan rahatsız olanlar var belli ki bir taraf seçmek zorunda bırakmak isteyenler
incirreceli_06 beginnerrmomm bende Rusya ya şaşıyorum hiç sesi soluğu çıkmıyor halbuki iranin arkasında diye biliyorum ama el altından mı yardım ediyor acaba irana