bubblees 6 günlük bir bebeğim var henüz göbek bağı daha düşmedi çocuk doktorumuz göbek bağının düşmesini beklemeden yıkayabileceğimizi söyledi ama internette iyi kurulanmazsa enfeksiyon kapacağı yazıyor siz ilk banyoyu ne zaman yaptırdınız
busmah61 bubblees göbek bağının düşmesini bekledik yakınımızın enfeksiyon kapmıştı baya uğraştılar zorlu bi süreçti riske atmak istemedim
210624 bubblees dikkatli yikarsaniz birsey olmaz Allahin izniyle , banyodan sonda tam kurulayın vücudunu ve dikkat edin oraya su gitmesin.
gulsimacansu58 Biz göbeğini bişeyle kapattık öyle yaptırmıştık o gece de düştü zaten evet oraya dikkat edin enfeksiyon kapabilir
edayocer bubblees düşmesini bekleyin derim en güzeli düştükten sonra bırakın ilk haliyle kalsin derilerindeki tabaka her türlü enfeksiyondan koruyor onları eskilerin bir bildiği varmış bence ilk oğlumda düşmeden alel acele yıkadım 2.bebegimde bekledim daha içime sindi 😌
sonmukemmelannebukucu Ben göbek bagi dustukten sonra yıkadım bence riske atmayın enfeksiyon kapmasin yazık o zaten tertemizdir mis kokuludur 🤗
seymolili bubblees ben de düştükten sonra yıkadım, steril ıslak pamukla temizleyin gerekirse. Ve yıkanınca bebeğimin o eşsiz kokusu bayağı azaldı ya çok üzülmüştüm🥲 bol bol koklayın yerime
myavocado bubblees ben göbek bağının düşmesini beklemiştim, altıncı günün akşamı filan düşmüştü ertesi günü yıkamıştım.