YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU cckk oğlum tam 11 aylık olduğu gün ilk dişini çıkarmıştı. Şuan tüm dişlerini çıkardı. Geç çıkınca hepsi birden çıkıyor haftada 4 diş çıkardığını biliyorum 🥴
smnrkyy Niyesordunbucevabi belirtileri nelerdir bebeğiniz nasıl geçirdi o süreci peki? Kızım şuan 6 ay 22 günlük diş çıkacak gibi şikayetlerimiz varda merak ettim
CilekliKedy cckk tam 6. Ayının ilk günü çıkarmıştı ama gecikmeler de normal tabiki arkadaşımın bebeği 11. Ayında çıkardı
Deletedmom_968 cckk 10.5 aylık bebeğim alt iki dişi 8.5 da çıkardı bir aydor da üstlerle savaşıyoruz daha gelen giden yok ama🥲😂
kubrsa Benim oğlum 1 yaş 1 haftalık sağ üst dişi çıktı başka da dişi yok üst dişi de yarısı çıktı başka hiç dişi yok
Prenses_annesi22 cckk 19 aylık tüm dişler tamamlandı sayılır 🤭 hepsını bir cıkardı oğlum cook zor bi süreç gecırdık kg verdı falan smdi arka azı dişleri çıkartyor son 1 kaldı yine iştahsız
cckk Prenses_annesi22 süreç nasıl ilerledi oğlumun 3 gündür düşmeyen ateşi var 38 in üstüne çıkmıyor ama 37 den de düşmüyor kafa kısmı aşırı sıcak ateş düşürücü verince 36 ya iniyor diş ki acaba diye düşünüyorum 2 gündür de kakasinda yumuşama var ishal gibi ama tam değil diş mi acaba
Prenses_annesi22 cckk doktor diş ates yapmaz dedi bize atesı cıkyosa ya boğaz enfeksıyonu ya kanda enfeksıyon vardır demişti. En son bogaz enfeksıyonunda atesı ckmstı dedgnz gbı ılac kullanıp gecırmıstık. Diş sadece sancı agrı yapıyor huzursuzluk yapyor