hasananesi Kızlar bebeklerinizin uyurken yüzüstü dönmemesi için neler yapıyorsunuz? Bu gece kalktığımda tam olarak dönmese de dönmeye çalışmış ve hemen alıp yanıma yatırdım nasıl bir önlem alabilirim?
cananbulbul hasananesi kendi dönüyorsa düzeltmek zorunda değilsiniz, benim kız 4 ay 12 günlük sürekli yüzüstü uyuyor
organikirmik hasananesi belden yastık koyuyodum ben dönerek kendini uyandırdığı için. Dönmeye çalıştığında yastığa takılıp dönemiyodu
cananbulbul hasananesi kurtarır 4 aylık bebek olmuş artık, kafasını tutabiliyor ve rahatça döndürebiliyorsa sorun yok
hasananesi cananbulbul Tummy time yaptirdigim zaman ya da dönme egzersizleri yaptırdigim zaman yüzü öne geldiğinde kafasını sağa sola çeviremiyor kurtarmazsam boğar kendini
hasananesi cananbulbul benim bebeğim tam anlamıyla dönemiyor yan dönüyor ama kendini zorluyor dönmek için. Bebeğiniz yeni mi dönmeye başladı ? 4 ay 5 günlük bebeğim
cananbulbul hasananesi tam 4 aylıkken dönmeye başladı, zaten yüzüstü durmayı seviyor o yüzden kolay öğrendi diye düşünüyorum