mirzacihan Kızlar oğlum bir haftalık oldu artık huysuzluk başladı emzik alıştırmak istiyorum erken mi
gizemtemel mirzacihan ben 30 gunllukken vermistim cunku ilk dogdugunda beni emiyodu benim sutum kesilince emzik verdim ama sadecd uykuya gecis aninda veriyorum sende bir dene tutuyosa ver tutmuyosa zorlama ama ara ara sık sık bikac dakika emzige alistirmayi dene ilk asamada sevmezler
nnoktaa mirzacihan emziği tutmayan bebek tutmuyor. Ben verme taraftarı değildim. 40’ı çıktıktan sonra denemiştim tutmamıştı. Sonra yine tutmadı.
gizemtemel mirzacihan evet her bebek ayni olmuyo ama siz yine midesini bulandirip tiksindirmeden elinizle destekleyerek uc bes dkika deneyin mesela emzirdikten ve gazini cikardiktan sonra deneyin bakalim 💕
yenibir_ mirzacihan bi bucuk aylık olacak hala vermedim aslında gaz sancıları vs için ver diyorlar ama alışmasını da istemiyorum ne bilim böyle boş boş emiyor vicdan yapıyorum vermedim o yuzden memeyi reddeder korkusuna vermiyorum açıkçası
glcnuraz İlk oğlum çok zor emmişti. Şimdi oğlum 8. Gününde emiyor, ama geceleri gazdan çok rahatsız emzik versem beni bırakır diye korkuyorum meme reddi olur mu? Erken verenler oldu mu sizde