Minikannesi9 Evet hanımlar uyku süreleri bebişler ne kadar ve uyanıklılık sürecinde emzirme beslenme süreci dışında nasıl oyalıyorsunuz ?
sweatmomyy Uyku gerilmesi yaşıyoruz malesef gece uykuya geçişi çok zor oluyor gece uykusunda sık sık uyanıyor. Gündüz uyanıklık süresi 2-2.5 saat yerde oyun halısında oyuncaklarıyla oynuyor genelde her uyanıklık döngüsünde bir kere tummy time yaptırıyorum kendi dönmelerini yapıyor hava güzelse dışarı çıkarıyorum günümüz böyle geçiyor aslında ana kucağında durmayı da seviyor ama çok hızlı salladığı için artık koymuyorum mecbur kaldıkça doktoruma danışacağım onu
Minikannesi9 sweatmomyy uyku gerilemesi bizde de aynı geceden sabaha kaç kez bölünüyoruz anlatamam. Bende hava güzelse dışarı çıkartırım evdeyken de mama sandalyesinde kısa süreli oturma provaları önüne oyuncak koyup işte hayvanlar mesela seslerini çıkarıyorum şarkı söylüyorum belli süre sonra aynı şeyler bana aşırı sıkıcı geliyor ana kucağına koyuyorum kademeleri var iş yaparken beni izliyor laf atıyorum itifat ediyorum güldürüyorum ama ay kısır döngü daha yol uzun
newmami Bi kaba su koyup içine küçük toplar koyuyorum, kitap bakıyoruz cırt cırtlı olanlardan, dokulu kitaplara ellerini ayaklarını sürüyorum, marakaslarla ritim tutuyorum ilgisini çekiyor, parmak oyunları oynuyorum .