alparslanmomms Kızlar merhaba, 14 aylık bebeğime lego duplo almak istiyorum . Hangisini alayım bilemedim . Siz kullanıyor musunuz ? Hangisi ilgisini çeker daha çok ?
alpmila alparslanmomms bizde minikleri var dikkatini cekmiuor 17 aylık alacaksanız şu sayılı trenli olanlardan alabilirsiniz büyük parcalı o daha dikkat cekici duruyur
organikirmik alparslanmomms herhangi bi oyuncakla ilgilenmiyor 15 aylık olacak. Sayılı tren olandan var kaldırdım
Pamukhanim_ alparslanmomms ben lego almadım. Komşum da var orada bir kaç kere gösterdik dikkatini çekmedi oynamadı bende A101 den bu bloklardan aldım bunları daha çok sevdi sadece bunlarla 1 saat oyunuyor
canmanayvesuyu alparslanmomms sayı treni, alfabe treni, motosikletli polis ilgisini çeker bence. Benim oğlumun içinde araba olanlar net ilgisini çekiyor 😅
alparslanmomms organikirmik bizimde öyle ya koca kutu oyuncak dolu ama ilgisini çekmiyor sadece şu halkalar varya geçirmelik onları çok seviyor. Bir de arabalarıyla oynuyor
alpmila alparslanmomms bence tren olanlar daha mantıklı sekil oluşturabilmek adına üstüne parca ekleyerek farklı şeyler yaplılır bana tren daha oyalayıcı geldi
organikirmik alparslanmomms o zaman hiç ekstra bir şey almayın şimdilik naçizane önerim. Ben de bazı şeyleri görüp sever belki diye alıyorum elimde patlıyor. Zamanı gelince belki sever ama yakın zamanda sevecek gibi değil
alparslanmomms alpmila aynen yorumlarına da baktım genelde seviyormuş bebişler . Alayım ondan . Teşekkür ederim 🫠
Pamukhanim_ alparslanmomms 1 yaşından beri oynuyor kızım 17 aylık şuanda üzerinde 3 yaş yazıyor ben legoyu orada dikkatini çekmedi diye tercih etmedim
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU alparslanmomms kız mı erkek mi bebişiniz bilmiyorum ama duplo sayılar treni, itfaiye vs hoşuna gidebilir
alparslanmomms YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU bebeğim erkek . Aynen üstte biri daha yazmış bunları . Bakacağım çok teşekkürler
alparslanmomms organikirmik böyle şeylere yabancı kalmasını da istemiyorum . Sanırım son kez alacağım birkaç araba da alayım . Bi süre oyuncak almam