elifkinaci Merhaba hanımlar Bursada iyi bir cildiye doktoru arıyorum özel hastane devlet hastanesi fark etmez. İşinde iyi olsun detaylı muayene etsin bi krem yazıp göndermesin çare olacak bir cildiye doktoru arıyorum önerilerinizi bekliyorum. Çok acillllll
gizemtemel elifkinaci gecmis olsun cilt sorununuz nedir ? Guzellik uzmaniyim belki az bucuk yardimim dokunur en azindan tavsiyede bulunabilirim
elifkinaci gizemtemel 28 aylık bebeğim var doğumdan sonra kalçamda büyük büyük sivilceler çıkmaya başladı biri sönüyor biri çıkıyor izlerde kaldı. Doktorların verdiği ilaçları kullanırken bile çıkmaya devam ediyor.
Balbulutu gizemtemel iyi sahurlar 🩷suratımda sürekli sivilce lekeleri kalıyor regl den dolayı ne yapmam lazım cildimize uygulayacağımız bir kaç maske söyler misin 🙈
gizemtemel elifkinaci akneler su kabarcigi gibi ici sivi dolu gibi bir gorunumu varsa zona olabilir ornegin bir sagda cikar yarina soner bir bakarsin aksamina ayni yerin biraz altinda yada ustunde cikar eger o sekildeyse doktora gorunmeniz en mantiklisi Ama normal akne sivilce tarzindaysa sabah-aksam olmak uzere furacin krem kullanabilirsiniz antibiyotik ozelligine sahip oldugunda hizli sonuc verir yada madecasol ( cilt yenileme ozelligine sahip oldugu icin her aksam duzenli kullanimi onemlidir lekelerle savasir)
gizemtemel Balbulutu öncelikle kesinlikle sivilceleri sıkmıyoruz regl doneminde malsef ki istemesekde cıkiyo geceleri yatmadan once madecasol ve fito karistirip surebilirsiniz çok ince tabaka birde yuzunuzu sabah-aksam beyaz sabun ile yikayabilirsiniz
gizemtemel Balbulutu c vitamin serum kullanabilirsiniz geceleri daha islemsi hizli sonuc isterseniz retinol kullanabilirsiniz ama sadece geceleri suruceksiniz disari cikmadan yarim saat once mutlaka gunes kremi surun
gizemtemel Balbulutu son olarak 😊 Azelaik asit kullanabilirsiniz hem aktif sivilcelerde hemde leke olusumunu engellemede iyidir en guzeeli hassas ciltler icindir
gizemtemel Balbulutu valla bende evdeyim benimde bitti bugun son damlalarini kullandim 🤦🏻♀️ hersey ates pahasi olmus c serum alayim dedim en son 350 falandi 700-800 arasi bisey olmus
elifkinaci gizemtemel beyaz değil öncesinde hafif kaşıntı ile başlıyor kızarıyor daha sonrasında çiban büyüklüğünde çıkıyor hemem sönmüyor ama dediğiniz gibi birisi sönmeden hemen başkası çıkıyor
elifkinaci gizemtemel birçok doktora gittim krem antibiyotik hap verip gonderiyolar kullanırken bile çıkmaya devam ediyor ve sadece kalça kısmında her iki taraftada var.
gizemtemel Balbulutu saglik ocaginda doktorunuza madecasol fito yazdirabilirsiniz daha uyguna gelir azelaik asit serum trendyoldan temin edebilirsiniz ama azelaik serum kullanmanizi ta siye ederim geceleride madecasolu yada expigment krem
gizemtemel elifkinaci annemdede oluyo bu dediginiz cildiyeden dahiliyeye kadar gitmistir ilac verip krem verip yolluyolar en son bir komsumuz zono demisti sizde bir takibini yapin internetten bir zonayı arastirin birde sizde cikan sivilceyle ayni mi karsilastirin birde cildiyeye sivilceler sonmeden gidin madecasol fito yada furacin (furacin antibiyotikli krem) hemen sondurur
elifkinaci gizemtemel kullandım hepsini dahiliyeyede gittim sonuç alamıyorum. Kremlerin söndürmesi mesele değil tekrar tekrar çıkıyor tamamen geçmiyor maalesef.