Mervelui Merhabalar bebeğim 1 ay 20 günlük uyurken çok irkiliyor son 2 gündür(ses yapmamama rağmen). İnternette ürkütücü şeyler yazıyor bu durumu yaşayan anneler oldu mu?
Minik_Hanim Mervelui dünyaya alışma sürecinde çok normal. Benim bebeğim de herşeyden irkiliyordu uyur/uyanık fark yoktu. Büyüyüp dünyaya ve seslere alıştıkça geçti, ona zaman verin, henüz çok küçük🥰
Ayse53 Mervelui benim bebe de öyleydi internetten okuyp kafamı bulandırırdım hep . Ama zamanla düzeliyo canım normal . Ben bi kaç ay çektim . İrkilip uyanıyosçdu sürekli şimdi 7 aylığız bir kaö aydır kesildi irkilmesi
Minik_Hanim Mervelui rica ederim😊 koynundan kucağından indirme hiç boşver alışır safsatalarını.. her anın tadını çıkar. Öyle çabuk büyüyor ki geri dönüp baktığında hayret ediyorsun.. Ben her gece başımı yastığa koyduğumda kendimle savaşıyorum acaba az mı ilgilendim sevdim va diye 😪
Mervelui İn Minik_Hanim inanın bende öyleyim hık dediği an koşuyorum her saniye öpüp kokluyorum. Allah hiç bir anne babayı evladıyla sınamasın🙏🏼Bizlere bağışlasın inşallahh
Mervelui Ayse53 gerçekten çok zormuş iyice pimpirikli bişey oldum. Bakmicam internetten diyorum yine bakıyorum epilepsi falan yazıyor. O yüzden çok korktum. Allah korktuğumuza uğratmasın çok teşekür ederim cevabınız için🙏🏼
Ayse53 Mervelui evet bendr okudum onları kafama çok takıyodum ama normal irkilmesi . Sıkmayın canınızı düzelecek yakın zamanda