rabia_c Kızlar doğum yapalı 2 ay oldu sezaryenle doğurdum 2 aydır acayip bir şekilde terliyorum özellikle geceleri emzirmek için uyandığımda pijamam su gibi olmuş ıslanmış oluyor bu terlemeler ne zaman geçer tahmini
gizemtemel rabia_c canim daha iki ayimiz var bende iki ay oldu hala terlerim ozellikle omuz kisimlarim o yuzden sirtim hep tutulur cok agrir omuzlarim son cagre gece yatarken ince bir carsaf parçası koyuyorum omuzlarimdan itibaren birde terleyen kisiler hala lohusadir derler 🤦🏻♀️
umaygkr Bende gebelikte de vardi hala devam ediyor dogumdan sonraki 2.aydayiz afedersin ic camasirima kadar ilk defa terliyorum hayatimda bu kadar
beraninanne Terleme 3 4 ay sonra geçiyor ama sıcak basması hala devam ediyor bende ya 8 aylık. 6 ay adet olmadım Özellikle adet olana kadar menopozlu gibi acayip sıcaklıyordum gittiğim yerlerde cam açıyordum millet üşüyor ben yanıyorum sonra adet olunca baya azaldı allahtan o durum. Ama yine emzirince bi sıcaklama geliyor ama geçiyor
rabia_c gizemtemel Bende çok terliyorum emzirmeye kalkınca da terim soğuyor sabah kalktığımda her yerim sızlıyor hasta oluyorum
ilaxidexi rabia_c ben vajinal doğum yaptım bebeğim 21 aylık ama o ter problemi hala devam ediyor. İlk zamanlardaki gibi aşırı değil ama hala azıcık hızlı hareket edeyim iç çamaşırıma kadar su gibi oluyorum. Kan değerlerim de normal ama çözüm yok en azından ben bulamadım 🥲
gokcenmomys rabia_c 2.5 ay oldu yeni geçti gibi hala da eskiye göre daha çok terliyorum ama valla o başımdan aşağı su dökülmüş gibi terlemelerim geçti
minikkusum33 rabia_c asla sırılsıklam terleyen biri değildim ve doğumdan sonra terlemeye başladım oğlum 3 buçuk yaşında ve hala terlerim o şekilde hele yazın afedersiniz iç çamaşma kadar sıksam su çıkarcak şekilde terliyorum geçen sene kışın çorap bile giyemezdim bu sene biraz duzeldim
ads0210 Hamilelik ve doğumdan sonra eski kokum yok yaa bende bundan muzdaribim. Kızım 26 aylık oldu hala terlemem oluyor lohusa dönemindeki gibi olmasa da. Ve gerçekten ben Ben gibi kokmuyorum , çok üzücü. Sizde de aynı durum var mı ?
gzdeaybars Doğum yapalı 5 ay oldu hala ateş basıyo ve terliyorum. 4.aydan itibarende regl olmaya başladm. Regl olunca düzeliyor diyenler oldu ama hala aynıyım