HiranurElifLiva Kızlar merhaba dermovat pişik kremini kullanan varmı yada önerebileceginiz bi pişik kremi?
Boncukgozveannesi HiranurElifLiva desitin kullanıyorum doğduğu günden beri pişik önleyici kremini hiç pişik olmadık deneyebilirsiniz
Aynur83 HiranurElifLiva desitin kullanıyorum mavi olanını birde mor olanı var en etkili deneyin derim
Duruu1 HiranurElifLiva doğduğundan beri sudocrem kullanıyorum hiç pişik olmadı ve tamamen bitkisel ayriyetten kendi yüzünde kuruluk akne sivilce vs varsa da kullanabiliyosun çok faydalı tavsiye ederim canım
Aysegulumut Ben hiç krem kullanmamıştım hep zeytinyag kantaron yağ surmustum 7 ayligiz cok şükür hic pişik olmamıştık dune kadar şimdi pisik olduk uyuyamiyoruz acimiz çok yine kantaron yagiyla devam ediyorum inşallah rahatlatır yinr krem kullanmadan geçiririz
Anne344 Dermovate pişik kremi değil kortizon içerikli bir egzema dermatit kremi ilaç içerikli bepanthol kullanablrsnz veya sudo krem
Aysegulumut Arkadaşlar ismini duydunuz mu bilmiyorum ama eczaneye gittim sudocrem veya bepanthen filan birsey alim diye eczaci bana alerjikka diye bi krem onerdi ve aldım gercekten güzel kremmis hemen etki etti iyileşti 1 günde 3 4 surumde