Deletedmom_968 İmsakiye uygulamasına girdim zaman açılmıyoe siyah ekran kalıyor herkeste böyle mi sildim yükledim olmuyor eşimin telefonundan da denedim onda da aynısını yaptı beni sahura o uyandırıyordu neden oluyor aceba
NaimeYilmaz Deletedmom_968 aminedoga alpmila anonimli Zrsym Deletedmom_968 anonimli Balbulutu Son sürümü güncellerseniz sorun çözüldü 🙏💜
Deletedmom_968 gg3848 xiamoi hyperos 15 ap3a 240905 015 a2 Sanırım sorduğunuz bilgileri doğru anladım😂
anonimli Benimki de açılmıyor ya. Dün başka uygulama indirdim hemen Bizim burda ezan sesi duyulmuyor. O uygulama iyi oluyordu top atıyordu hemen. Samsung S21 FE benim telefon da
Deletedmom_968 anonimli bizimde duyulmuyor haddi iftarı halletik telefonfan alarm da açamıyoruz bebek uyanacak diye oranın bildirimini açmıştım kolaylık oluyordu bizim burdan duyulmask için camların açık olması gerekiyor bu da çok zor bişi hangi uygulmayı indirdiniz
anonimli Deletedmom_968 ya bizimki de öyle cam açınca bile duyulmuyor Ben direkt ramazan imsakiyesi2026 olanı indirdim ama onda ses yok maalesef Hızlıca indirmiştim zaten, bu imsakiye çalışmayınca
anonimli Balbulutu bende dün bakamadım ya, dün iftardan beri yok yani imsakiye uygulaması. Açılmıyor hiç Kimse de görmüyor mesajları @NaimeYilmaz @nnoktaa
nnoktaa anonimli geri dönüşlerden anladığımız kadarıyla sanırım androidli cihazlar bir sorun oluşmuş. Teknik ekibe ilettik. 💕