edaeren00 Hanımlar bir buçuk ay önce oğlumu sünnet ettim hala pipisinin ucu sanki mordur yani şişme yada hassasiyet yok dokununca tepki de vermiyor bebeğim ama bana rengi tuhaf geldi normal de bilmiyorum nasıl olması gerekiyor acaba normal mi yoksa doktora gitmeli miyim
kubraa0606 edaeren00 doktorumuz o morluk ve pembeliğin 2 yaşına kadar bile kalacağını söyledi, 5 ay oldu bizim hala öyle
svlla edaeren00 ben oğlumu 3 aylıkken sünnet ettirdim aynı şekilde aylarca mor gibi kaldı ama doktoru normal olduğunu söyledi şuan 9 aylık çok şükür bir şeyi yok. Aklınız karışıyorsa doktorunuza iletin
pink9 edaeren00 ay aynı seyı Bn de metraj edıyorum bır ay oldu bızım de 52 günlükken. Oldu sızınkı ne zaman oldu banyoda oluyor sankı ağlıyor sıddetlı sonra orası mosmor oluyor ben de acaba neden dıyordum acaba neden
edaeren00 svlla randevu alamıyorum bir türlü size soriyim dedim kaç gündür aklımı kurcalıyor çünkü chatgbt sordum aman aman hiç normal değil hemen doktora götür dedi korktum :)
kutaymom8 svlla merhabalar bişey sormak istiyorum benimde oğlum 3 aylık bu hafta sünnet ettirmeyi düşünüyorum perşembe gibi süreç nasıl geçti bayrama kadar iyileşirmi diye düşünüyorum ? , bayramdan sonrayada ertelemk istemiyorum her geçn gün haraketleniyor
svlla edaeren00 korkmayın bu durum normal gelişme süreci doktorumuz eğer tabi anormal akıntı bebeğiniz çok ağlıyor ise o zaman sıkıntı olabilir
svlla edaeren00 bu ben doktora resim attığımdaki cevabı: Merhabalar Çocukluk çağında pipi başında morluk normal bir durumdur. Az ya da çok her çocukta olur ve büyüdükçe rengi normale döner.
svlla kutaymom8 kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm. İlk gün biraz zorlu oluyor. 3 günde iyileşiyor 1 haftayı hiç bir şeyi kalmıyor.
kutaymom8 svlla teşekkür ederim estağfurullah, sünneti yaptırdık atlattık çok şükür ilk gün biraz zorladı sonrası çok şükür iyiydi