Balkiz Umreden donen akrabaniz varsa lutfen 14 gun görüşmeyin gecen boyle bir post acmisti biri eşinin annesi babası umreden dönmüş gitmek istiyormus falan. 1 kişinin korona testi pozitif çıkmış lütfen dikkat edin arkadaşlar 🙏
Ygtek Balkiz Bence bu karantina zorunlu olmalı. Ülkenin dört bir yanına yayıldı bu gelenler. Hiçbiri uymicak 14 gün kuralına. Sonumuz hayır olsun.
EmineGl Balkiz Aynen öyle. Gerekirse söyleyelim ikaz edelim.. çok ciddi bir konu.. ben bina dan dışarı bile çıkmıyorum. Hergun evde temizlik iş güç..
Prensinannesii06 Balkiz bence yurt dışından gelenleri direk karantinaya almaları lazım çünkü insanlarımıza laf anlatamıyoruz ve böyle böyle daha çok yayılır 😔
Berat_elif 6.ci kisinin corona belirtisi kesinlesene kadar kac kisiyle temas halindeydi kim bilir. Daha da yayilicak gibi . Allah yardimcimiz olsun ya . Tam yaz geliyo rahatlariz dedikce . Karantinaya alinmali gelenler ya kimse evinde durmuyck belli ki.
Deletedmom814 Yok kiz umreden gelenlere bisey olmaz 2 kere fatiha okurlar corona morona kalmaz onlarda
Drysmsn Kesin tedbir ve karantina alınmazsa cin den beter olacak halimiz 😔 okullar tatil oldi millet evde duracağına geziyor umre den dönenlerin hangisi evde kalacak halimiz nolcak bilmiyorum ALLAH güzel ülkemizi korusun 🤲
zeynepalp Şimdiye kadar alınan tedbirlerle devletimle gurur duydum lakin bu umre işi hiç olmadı.. 21 bin kişinin vicdanına kaldıysak vay halimize. Dışarıya çıkan da olacak, ziyarete giden de olacak. Çok kötü olacak çok 😣
Huzurkokulum Kizlar 2100 bin kisi degil yarin son kabile gelicekmis 5300 kisi yani toplamda giden 2100 kisiden 5300 kisi kalmis gelmeyen onlarda yarin geliyo. Yani gelen geldi bile ki bu 14 cikmayin umreden gelenler uyarisi 2 gun once bildirilmeye basladi. Rabbim korusun suan o umreden gelenler zaten fellik fellik geziyorlar insallah insallah cikmaz kimsede baska tek umudum duam o yoksa kafayi yemek uzereyim korkudan
cemre0102 allah askina bana biri sadece sunu aciklayabilir mi hadi diyelim bu umreden gelenler hepsi olaki evinden cikmadi 14 gunu evde gecirdi zaten hastalik varsa aile bireylerine bulasmayak mi aklim almiyo ya sinucta ayni evdeler ve 21 bin kisiden soz ediliyo buraya kadar gercekten cok iyiydi ama olayin bu yonu dusunduruyor insani