bbeetull Bebeğim 4 aylık oldu ve bu ayda aşırı zorlanıyorum emmek istemiyor mama vermeye başladım fakat biberonu da tutmuyor , yemek yemek istemiyor benim gibi bu durumu yaşayan anne var mı neler yaptınız ?
organikirmik bbeetull 4. Ayda var meme reddi. Savaşmayın boşuna bulabildiğiniz sakin bi anını kollayın uyku öncesi sonrası uyku arası vs.
edacicekh bbeetull bende yeni doğurdum 5.günüm sezertan olduğu için mama aldık başladık meme tutmasını çlk gün başladık ama tutmadı 2.gün az bir sütüm geldi 3.gün baya doldu akşama sağdım ama 4.gün çok az çıkdı akşamınada ise hiç çıkmadı. Moralim çok kötü bşde dışdan gelen çom ağızlılar var
turkkahvesiggg 4 aylık bebeğiniz yemek mi yiyor? öncelikle bunu sorayım ben meme reddini yatarak emzirmeyle çözdüm
bbeetull turkkahvesiggg hayır yemek yemiyor diyerek ne mama içiyor ne de beni emmiyor demek istedim 😊
bbeetull organikirmik yeterli olur mu doyar mı acaba 3 hafta oldu neredeyse böyle uyku sonrası tam uyanmadan veriyorum çok az emiyor uyanıyor
prettygfr Bizde şuan o dönemden geçiyoruz. Meme emmediği ağladığı zaman zorlamıyorum, oyuncakla, oda değişimiyle dikkatini dağıtıyorum, 5 dk sonra yine deniyorum. Tüm günüm emzirmeye ve uyutmaya çalışmakla geçiyor. Aynı zamanda uyku geriliği yaşıyoruz 😂
bbeetull prettygfr uyutmaya çalıştığım zaman önce biraz ağlıyor ama sonra dalıyor uykuya onda çok şükür zorlanmıyorum öyle ama emzirme beni mahvetti bütün gün emmese sesi çıkmıyor zorlayınca kıyamet kopuyor bende denedim oyuncakla oyalamayı telefondan bebek şarkısı açtım oda değiştirdim hatta ayakta gezdirerek bile emzirmeye çalıştım fakat ısrarla ağlıyor ve emmek istemiyor
bbeetull edacicekh bebeğiniz daha çok küçük ben doğumdan sonra eve geldiğimde yorgunluktan uyumuşum yanımda annem vardı o da uyumuştu bebeğimin sarılığı başlamıştı o gece sonra saat başı alarm kurduk kalktım emzirmeye emdikçe sütüm geldi eğer öyle de gelmezse eczanede süt arttırıcı damla aldım o da işe yaradı bende sizde deneyin isterseniz
bbeetull edacicekh bebeğinizin midesi çok küçük hem suan sütüm az diye moralinizi bozmayın içtiği ona yeter. Mama vermekte kötü bişey değil önemli olan bebek iyi olsun