organikirmik Macun ağzına gelince iğreniyor. 15 aylık sayılır doktor florürlü önerdi dişlerinde leke de var diye ama değdiremiyorum bile. Nasıl yapabilirim deneyimli analar helpppp
hunilimomy organikirmik hangi marka kullanıyorsunuz bizimkide florurlu ama cok seviyor bonny tiny kullanıyoruz
balkizimcicekkiz organikirmik ben o aylarda yutma riski olduğu için florursuz kullanıyordum şuan 4 bucuk yaşında florurlu kullanıyor çalkalayıp tukurebiliyor çünkü
oylesinebiri__ organikirmik yere oturup onuda uzatıp kafasini iki dizimin arasına alıp saçmalıyorum 😂😂 oyalamak için o şekilde fırçalıyorum
Nikita organikirmik ben kızımın karşısında abartılı şekilde dişimi fırçalayıp öğrettim. Fırçalarken de anlattım. Zaten büyüme aşkıyla ben ne yaparsam taklit etmeyi sevdiği için hemen kaptı. Şimdi kendi kendine fırçalıyor. Bakmama bile gerek yok. 3,5 olacak
organikirmik balkizimcicekkiz doktor florürün bi tehlikesi yok ama tükürmeyi öğretin dedi. Nasıl öğreteceksem jdnf yıkayın ağzını dedi
hunilimomy organikirmik cok memnunuz biz sari lekeler olusmustu antibiyotik kaynaklı baya da bi azaldı