toprakecem Oğlum bir yaş bir aylık ve on gündür bitmeyen Ağlamaları sürekli mızmız sürekli oyun oynamak istiyor çıldırmak üzereyim hiçbir iş yaptırmıyor yemek bile zor yapıyorum sizin de bebişleriniz böyle mi
toprakecem ogretmenanne2024 evet biraz dursa iyi olabilir çünkü gerçekten çok zorlanıyorum yani biraz geçsin dinleneyim yani çünkü ne gece uykusu var gece sürekli yanımızda yatmak istiyor işte ne oyunu bitiyor ne bir şey bitiyor hiçbir şey bitmiyor
toprakecem seher178 ne zamana geçer acaba çok bunaldım Akşam babası işten geliyor babasıyla bile oynamak istemiyor sadece ben
ysen toprakecem 1 yaş 18 günlük kızımda aynı peşimi bırakmaz oyuncaklarıyla kendi kendine oynamaz ben yanından gidince ağlar herşey üst üste inanın ki
alpaslanmom_ toprakecem oğlum yaşına girdi aynıyız ve uykuları gece nanay sürekli paçamdan tutup kalkıyor beni al diyo almazsam ağlıyor
babyandmom_ toprakecem Herşeyi ağlayarak isteme. Uykulara direnç. Gece uykusu çöp mutlaka kalkıyor 2 saatten önce uyumuyor. İştah %10 larda. Memeye tekrar düşkünlük. Tuvalete bile yine birlikte gider olduk
toprakecem babyandmom_ vallahi biz de öyle tuvalete de beraberiz yatıyor beş’le kalkıyor yani beşmizde yatağımızı yanyana yanımıza at diyor benim yanımda yatıyor biraz uzaklaştığım zaman ağlıyor
myangelson toprakecem aynı aynı mutfakta yemek yapmak eziyet bacaklarıma yapışıyor al diye ağlıyor uykular zaten çok sıkıntı iştah desen hiç yok zorla yiyor biraz sürekli ağlıyor huysuz çok sinirli istediği olmayınca veya hayır dediğimde bağırıyor çığlık atıyor yumruk sıkıyor 🤦🏻♀️ bizimki zaten huysuz bir bebekti ama ekstra oldu 🥲
Kartanesi26_ myangelson ayy bizi anlatmışsınız sorun başından beri kızımı. Böyle olması sürekli paçamda ya iş güç yemek hak getire temizlik zaten yok psikolojim bozuldu artık babasına asla gitmiyor paçamda kucak diye ağlıyor aşırı mızmız hergün dua ediyorum Allahım çocuğumun şu mızmızlığını al diye yıldım bittim ya 😰🥲
toprakecem myangelson vallahi oğlum bizden de öyle benimki de huysuz bir bebekti de bu bir yaş bizi perişan etti bizimki kendine vuruyor hayır dediğin zaman sinirlendiğin zaman direk kendine vuruyor
myangelson Kartanesi26_ 1 yaş sendromuymus galiba umarım düzelirler bir gün 🥲 babasına da gidiyor ama kucakta durmayı da sevmiyor yere bıraktığı an mutfağa yanıma ayaklarıma yapışıyor 🤦🏻♀️
toprakecem Kartanesi26_ vallahi ben de aynı durumdayım geçmiyor bir yere gittiğimizde hayat burnumdan geliyor bebek arabasında durmuyor sürekli kucağımda gezmek istiyor
CilekliKedy toprakecem yaşına girmesine 17 gün var neler çekiyoruum normalde gayet uslu sakin bir bebekti bizde erken başladı o zaman desenize 🥲