Rabiiul Neler yapacaksanız kızlar ? Biraz halsizim sulu köfte mi yapsam başka bir şey mi karar veremedim. 19 aylık
oylesinebiri__ Rabiiul tarhana çorbası somon vericem canım seviyorsa yoğurt çorbası şehriye çorbası yapabilirsin
Rabiiul oylesinebiri__ mercimek çorbam var canım yanına bir şey daha yapayım yemezse birinden birini yemiş olur en azından 🫠
Rabiiul alparslanmomms benim kız tek çorbayla doymaz ya içtiği 6-7 kaşık zaten hanımefendi büyüdüğü için kendisi yemek istiyor onu da çok yemiyor yanına bir yemek daha eklemem lazım
Rabiiul uykusuzanne__ çok geçmiş olsun 💐 bizimki de hasta biraz ondan bana geçti ekstra iştahsızlık var malesef
alparslanmomms Rabiiul anladım :) ama çorbayı da doyurucu yapmak gerekiyor yoksa evet doymazlar . Ben sebzeli tel şehriye falan da kullanıyorum çorbalarına doyuyo benimki
uykusuzanne__ Rabiiul evet baya salgın varmış dün,acile götürdüm virüs kapmış kulakları hep enfeksiyon kapmış birde kusuyor yediğini
myangelson Rabiiul 12 ay 5 günlük iştahı yok birşey yemek istemiyor bende meyveli yoğurt yaptım içine badem rendesi falan attım yedirdim 1 kase, sevdi tadını da yedi şükür 🥲
Rabiiul myangelson Activia almamak için meyve alıp yapayım dedim yok sevdiremedim bir türlü 🫠 afiyet olsun paşaya