cananbulbul geç doğum yaptım son haftalarda çok kilo aldım 80 kiloydum doğuma girerken, vücudum zaten kilo almaya meyilli bir vücut. doğuralı 4,5 ay oldu geçen gün tartıldım 75 kilo olmuşum, emziriyorum ama bi etkisi olmadı. siz nasıl kilo verdiniz?
ffulya cananbulbul yürümeye başlayınca kilo verdim ben peşinde koştukça kalori gidiyor 😄😄bi de akşamları muhakkak sebze yemeği yedim ama yaşa bağlı tabi 35 ten büyükseniz diyetisyen desteği şart
seydaakbahar cananbulbul 53 kilo ile hamile kaldım, doğuma 63 kilo ile girdim. İlk hafta 57’ye düştüm, 2 hafta sonra da 53’e.. çok stresli olduğum zaman ben yemek yiyemiyorum sanırım o yüzden verdim.
cananbulbul Elfgrn yaptırdıktan sonra ne kadar süre içerisinde doğum öncesi kilonuza döndünüz merak ettim
Elfgrn cananbulbul 3. Ayimda doğum kilomun altına düştüm. 80 ile hamile kaldım 107 de tartılmayi bıraktım aldığım kilonun önünü alamayınca Doğumdan sonra 90-95 arasıydim. Al ver en aç ölüm diyetleri ile 85 gördüm sonra yine oldum 103 ve bu kilo ile ameliyat oldum. İyikim 4.5 ay oldu , şuanda şükür ki altına düştüm .