atarepla Kaç saatte ne kadar iş yapıyorlar yazabilir misiniz? Fiyat da yazarsanız iyi olur. Neler istiyorsunuz detay mı yoksa sadece sil süpür mü?
alpaslanmom_ atarepla annem alıyordu ayda bir dip köşe sil süpür 4 buçuk milyar sabah gelip öğleden sorma gidiyor
nnoktaa atarepla şehirlere ve hatta ilçelere göre değişir. Geçen arkadaşım aldı istanbul. 4500₺ verdi 9’da gelip 5 de gitti. Detay ya da sil süpürü öncesinde konuşursunuz. Kimi cam silmiyor. Bunları da konuşmak gerekiyor. Ben almıyorum ama alsam detay isterim. Sil süpürü biz de yapabiliyoruz nihayetinde.
Mariposa atarepla ben arada cagiriyorum sabah geliyor isi ne zaman biterse cikiyor 2500 veriyorum Yer istanbul.
birzamanlarcukurova atarepla Dip köşe sil süpür banyo WC mutfak dolaplarının yüzü bir de ben her haftada iki kere alıyorum o yüzden kendine göre ayarlıyor mesela bir hafta camların yarısı diğer hafta yarısı başka hafta koltukları siliyor başka hafta dolaplara detay giriyor. Ben söylersem onları yapıyor söylemezsem kendi buluyor bişeyler. Yarım gün 4 saat haftada 2 gün için 3500 veriyorum arada yemekte istiyorum ona göre düzenliyor işleri
nursemom05_ atarepla 10 günde bir geliyor iki kadın. Her gelmelerinde sil süpür banyolar mutfak dolapları siliniyor. Bir de iki cam mutlaka siliniyor. İki ayda bir bütün camlar silinmiş oluyor. Yarım gün geliyorlar. Fiyat hiç yazmayayım. Çünkü çok uyguna geliyorlar. Uzun süredir geldikleri için çok çok zam yapmadılar. İzmir’in ilçesindeyim
babyisleeping atarepla dip köşe sil süpür, tozları alıyor, camları siliyor, tülleri yıkayıp asıyor, banyo wc balkon yıkıyor. 3.500₺ istanbul sabah 9 akşam 6