alpaslanmom_ Çocuğum bulduğu her şeyi ağzına sokuyor çok zoru var ve gece sık uyanmaya başladı bu diş ne zaman gelir kızlar
3kedili2bebekli alpaslanmom_ sağ diş gelmiş 3 güne rahatlar ama soldaki 1 haftayı bulur tamamen rahatlaması
alpaslanmom_ 3kedili2bebekli mahvolduk uykusuzluktan calpol veriyorum ama pek rahatlatmıyor ondan uyumuyor olabilir mi ?
3kedili2bebekli alpaslanmom_ diş jelleri ve soğuk şeyler daha çok rahatlatır muhtemelen dişten uyumuyordur evet
ekins alpaslanmom_ bizde aynı anda çıkartıyoruz aynı sızın gibi doktor yarım ölçek dolven verebilirsin dedi geceleri veriyorum ona rağmen zar zor uyuyo çocuk
cicianne79 alpaslanmom_ ben taze sarımsak veriyordum eline doktor önerisiyle onu ağzına alıyordu hem antibiyotik hem uyuşturuyor oyalanıyor
alpaslanmom_ beybitolat insallah canım bugün o karışımıda tekrar yapacağım çocuğumun çok zoru var her şeyi ısırıyor bütün eli ağzında
alpaslanmom_ ekins dolveni bende düşündüm doktor ateş düşürücü o biraz daha ağır onun yerine calpol ver dedi ama yok yani gece uyanıyor sürekli ısırıyor bizi çok ağrısı var jel sürüyor musunuz siz ?
ekins alpaslanmom_ yok ben osanit veriyorum sabah akşam 2 topcuk. Birde işte şuan dolven veriyorum bende calpol veriyodum nadiren doktor görünce hepsi aynı anda çıkarıyo dolven verelim dedi gerçekten daha iyi oldu
alpaslanmom_ ekins teşekkürler canım bizim doktorda dolven sadece ateşli hastalıkta verilir verme dedi vermedim calpolu ölçek olarak az veriyormuşum ölçeği arttırdık bu gece güzel uyudu çok şükür
beginnerrmomm alpaslanmom_ kaç aylık kaç kilo? Ne kadar verdiniz ölçek olarak? Sanırım ben de az veriyorum
alpaslanmom_ beginnerrmomm yaşına yeni girdi 11 küsür kilosu 5 ml . Ben hep 2 buçuk vermişim meğersem :(
beginnerrmomm alpaslanmom_ doğrudur, ben de diyorum neden hiç rahatlatmıyor. Şırıngada kiloya göre ml yazıyor da hepsi farklı ilaca göre diye güvenilmiyor