gzd_nhr Kızlar merhaba bu Gaz damlasını nasıl kullanıyorsunuz bebeğim 13 günlük çok gazı var eczacı önerdi ama günde 4 defa 10 damla şeklinde siz nasıl kullanıyorsunuz fayda sağladı mı
Mom0008 gzd_nhr bizde fayda sağladı gazı oldukça verdim ben aşırı gazlı değildi ama çok gazı varsa düzenli kullanın
gzd_nhr Mom0008 tamamdır teşekkür ederim kullanma şekliniz nasıldı aç karnına mı tok karnına mı kullandınız
eylul_ece Mom0008 dünden beri kullanıyorum bu damlayı ama bebeğim de kabızlık yaptı gibi etkisini ne zaman görmeye başladınız 36 günlüğüz
Mom0008 gzd_nhr ben emzirmeden önce veriyordum sonra emziriyordum aç tok farketmiyor doktor bize 4 defa 10 damla eğer geçmezse günde 4 defa 15 damla olarak verebilirsiniz demişti
Mom0008 eylul_ece 2-3 içinde gördük etkisini ama kabızlık yapmadı tam tersi kakasını daha rahat yaptı gaz çıkarırken her bebekte aynı etkiyi göstermiyor
eylul_ece Mom0008 şikayetvar yorumlarında kabız olan çok bebek varmış ama birkaç gün deniyim inşallah toparlar gazkolik bebeğim kakasının günde 5 6 kez yapıyordu dünden beri çok azaldı inşallah toparlar uyku falan kalmadı artık
Mom0008 eylul_ece Allah yardımcınız olsun başka gaz damlasına geçin eğer rahatsız ettiyse her bebek aynı etkiyi alamıyor belki farklı bi damla daha iyi gelir bebeğinize
havva22 4 aylık bebeğim kolik bebekti bir sürü damla denedik en iyisi sam simplex anında etki ediyor hala kullanıyorum bile
zeynnnnneep havva22 onu bende kullanıyorum baya etki ediyor ama sabah akşam 3’er damla kullanıyorum az mı acaba doktora sormadan eczaneden aldık eczaneci böyle demiş haftaya salı günü kontrolümğz var o zaman soracağım
eylul_ece Mom0008 Allah razı olsun 3 tane damla denedim şimdi bunu deniyorum hala bulamadık etki edeni Nurse harveys bir tık iyi gibi ama o da tam rahatlatmıyor bakıcaz artık teşekkür ederim 💕
oznuraktas Bizede doktor günde 4 defa 5 damla şeklinde önerdi ama sanki fayda etmiyor damla sayısını arttırsam bir sıkıntı olur mu
umaygkr 10 damla kullanirken bi tik fazla kaka yapmaya basladi o yuzden de karin agrisi artmis olabilir gibi hissettirdi bana o yuzden damla sayisini 5e dusurdum 6 saat arayla veriyorum