O1Anne Sahura kalktım akşamdan pırasa böreği vardı yiyeyim dedim midem bulandı kustum adetim 2 gün gecikti gebelik olabilir mi kızlar
Balbeby O1Anne şakamısınız ya Biz nereden bilelim bunu Bunu öğrenmen için hastaneler var bılıyormusun gıdıp kan verebılırsın muane olabılırsın imkanlar var yani 👍 Bu bakınca yada okuyunca anlaşılan birşey degıl
asya358_ O1Anne test yapman lazım ya da kan vermen lazım. Her mide bulantısı hamilelik değildir cnm. Regl de bazen strestende gecikiyor. Test yap sen en iyisi
O1Anne Zumra_Fatma gecede uyuyamadım pırasa ağır gibi gerçekten adet gecikince insanın aklına gebelik geliyor hemen bilemedim yarın da geçmezse bi test yaparım
O1Anne nnoktaa sanırım böbrek ağır geldi biraz yağlıydı çünkü ama artık pırasa böreği ne yaparım ne yerim🥴
asel_1 Selam kızlar 4 ay önce sezeryanla doğumum oldu tekrar hamile kalmak istiyorum çok riski varmı sizce
BongomyaPrensi asel_1 yürek yemediysen şimdi yap niye riskli olsun ki sonuçta can senin canın çekecek olan sensin bebeğin daha 4 aylık kafayı yemem diyorsan yap gitsin